VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Överraskning av bästa!

IMG_1747 IMG_1769 IMG_1774 IMG_1801 IMG_1803 IMG_1812

Efter promenaden i den fina parken så tog Kevin mig till denna underbara filt! Han överraskade mig med en picknick i parken! Det var så himla gulligt och fint av honom. Han hade köpt vin och två vinglas, men han råkade tappa vinet och glasen i backen så att det sprack, haha. Jag tyckte att det var lite kul, det var ändå bara lite vin.

Nu på kvällen så hade Kevin bokat bort på en fin restaurang här i Barcelona. Det blev tre rätters, super gott! Vi bestämde oss för att inte ta med någon kamera och inte fota något för att 100% kunna vara med varandra. När efterrätten kom in så hade Kevin något att säga till mig. Han hade skrivit ett litet brev till mig, eller han läste upp ett brev som han hade skrivit till mig. Jag hade svårt att visa det för honom då, men shit vad glad jag blev. Jag kan inte beskriva hur glad och rörd utav de fina orden han sa om mig. Det var inte något stjärtigt eller så, det var så ärligt och genuint. Herregud vilken fin kille jag har, han får mig att utvecklas så otroligt mycket. Med de orden som han sa i kväll kommer jag finna drivkraft till att utvecklas ännu mer och bli ännu bättre.

Tack Kevin för att du ser mig på ett sätt som väldigt få ser mig. Tack för att du inte ger upp på mig. Tack för att du finns här för mig. Tack för att du på riktigt vill att jag ska utvecklas. Tack för att du alltid vill mitt bästa. Tack för att du får mig att inse så mycket här i livet. <3

Med det sagt så har jag haft en sjukt bra födelsedag.
Love, Ellinor


Annons

Kommentarer


 1. MiaZ 7 oktober, 2015 on 09:42 Svara

  GRATTIS i efterhand.
  Vilken mysig överraskning Kevin hade ordnat för dig.
  Den fina Labyrint parken, härlig picknick på blomsterbeströdd filt
  På kvällen en läcker middag på en fin restaurang och ett tal skrivet ifrån hans hjärta till ditt hjärta.

  Tänker tillbaka på TopModel i Sydafrika. Kvällen ni fick gå ut och äta middag själva utan övriga deltagare.
  Vill minnas att ni satt på något väldigt romantiskt ställe och att det var en magisk kväll…….
  Ni måste ha fantastiska minnen från tiden i Sydafrika, tävlingen, inspelningarna, utmaningarna och framför allt,
  det var där ni lärde känna varandra och blev ihop

  Kom just att tänka på ett spanskt ordspråk: HABLANDO SE ENTIENDE LA GENTE

  Jag skulle vilja göra en fri översättning till svenska, för att få fram den underliggande meningen:
  GENOM ATT PRATA MED VARANDRA OM ALLT,
  KAN MAN OCKSÅ FÖRSTÅ VARANDRA BÄTTRE
  xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  TAKE GOOD CARE OF EACH OTHER

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna