VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

så tjänar jag pengar

1-800x533 31-800x533

Hej!
Jag har fått lite frågor om hur jag försörjer mig här i Spanien så jag tänkte att jag svarar på det.
Jag har inkomster från lite olika håll som tex Bloggen, Instagram och modellandet.

När man har en blogg med många läsare och en instagram med många följare så kan man tjäna ganska mycket pengar på det.
Då får man betalt från samarbeten och via bloggportalen för bloggen.

Modellandet kan en månad vara noll kronor medan en månad kan det vara upp mot 40.000 kr. För mig är det inte så ofta jag tjänar 40.000 i månaden på modellandet, men det händer. Här i Spanien så har jag en modellagentur som skicka mig på kastningar hela tiden. De flesta jobben här får man mellan 20.000 och 140.000 för. Men jag måste tillägga att man inte får ett modelljobb i månaden så det är inte de summorna jag tjänar på det. Men sen kan det ju hända att man får fler jobb i månaden (har inte hänt mig än, men det är mitt mål).

Jag vill inte gå ut med vad jag tjänar i månaden, känns lite väl privat, men jag kan säga så att jag tjänar så att jag klarar mig.
Jag hoppas att ni som har undrat har fått svar på era frågor om inte så är det bara att kommentera.

LOve, Ellinor


Annons

Kommentarer


 1. Sophie 3 oktober, 2015 on 13:03 Svara

  Hur ska man välja bloggportal? (I syfte att tjäna pengar) vilken har du? Och förhandlar du dina samarbete själv? Hur svarar du på alla ”dåliga” erbjudanden som bloggare får? Oj, många frågor. Kram l

 2. Ellen 3 oktober, 2015 on 15:31 Svara

  Jag skulle vilja veta mer om hur man får dom modelljobben och om det tar lång tid att komma upp till den nivån att man tjänar nåt på det!❤️

 3. Erica 3 oktober, 2015 on 16:16 Svara

  Hur går det med modellandet? Får du några jobb i Spanien? Som den där med Coca cola. Du skriver ofta att du ska på casting men aldrig hur det går :(

 4. thea 13 januari, 2016 on 15:27 Svara

  Hej! Vad är det för bloggportal du har? Skulle gärna vilja skaffa en blogg här! Tack för svar :)

  • ellinorbjurstrom 13 januari, 2016 on 17:23 Svara

   HEjsan!
   Min bloggportal är tailesweep 😀 Jaa jag triv så bra på den här portalen och jag har varit på många :)

   KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna