VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Därför är mitt och kevins förhållande perfekt

10277696_10152837838883356_6799417722146028892_n

Jag har förstått att många av er är intresserade av att veta lite mer om mitt och Kevins förhållande. Någon ville veta hur vi gör för att hålla ihop, någon ville veta varför det verkar som om vi har det bra på min blogg men på Kevins blogg så verkar det inte så.

Jag kan börja med att berätta för er hur vårt förhållande fungerar. Det finns faktiskt vissa punkter som vi har för att det ska funka. Jag tror att alla dessa punkterna behövs för att alla förhållanden ska bli så bra som möjligt, dem behövs iaf för mig och Kevin.

 • Lita på varandra- Jaa den har ni nog hört förut. Men det är faktiskt sant. Om man inte kan lita på varandra så kommer det bli betydligt mycket svårare att hålla ihop. Jag och Kevin litar på varandra till 100% procent, det har vi alltid gjort och kommer nog alltid göra. Skulle jag eller Kevin bryta våran tillit till varandra så skulle förhållandet dö ut, därför tycker jag också att det är viktigt att visa för Kevin varje dag att han kan lita på mig till 100%.
 • Vara ärliga- Jaa det hänger faktiskt ihop lite med punkten ovan. Det är super viktigt att vara ärlig i ett förhållande. Om en irritation eller misstanke om något dyker upp så är det viktigt att vara ärlig mot sin partner och berätta det. Det gäller att vara ärlig med precis allt, sen får man självklart ha små hemlisar för varandra (så länge det inte kan påverka förhållandet), jag tror att man märker vart gränsen går. Jag och Kevin är ärliga mot varandra vad det än är, om vi blir irriterade på något så är vi ärliga mot varandra och säger det. Eftersom att vi är så ärliga så kan det uppstå diskusioner kring det vi är ärliga med, men var inte rädd för det. Så länge du kan diskutera det så kan du också lösa det, vilket man alltid gör.

  10325541_10203283707841046_2997319410435103076_n

 •   Bort med svartsjukan- Det som förstör många förhållanden är svartsjuka. Jag är så otroligt glad att Kevin inte är svartsjuk av sig alls, inte jag heller. Kevin får gärna prata med tjejer och jag får prata med killar, ingen av oss blir svartsjuka på det. Jag tror att svartsjuka är den största boven i att många förhållanden tar slut. Men ist för att gå in för mycket på vad som händer när man är svartsjuk så tror jag att den viktiga frågan är varför är du svartsjuk? vad är du rädd för?
  Jag tänker ju att det inte är någon ide att vara svartsjuk, det ger inte dig något, det tar bara din energi. Sen om du är orolig att hen är otrogen så kanske det är dags att tänka efter varför du tror att hen skulle vara det. Iaf, din partner har valt att vara med dig av en anledning och det komplicerar allt om man blandar in svartsjuka.
 • Ni är inte ett- Med det menar jag att man kan inte alltid sitta ihop. Gå ut, gör saker utan hen och låt hen göra det utan dig. Jag och Kevin bor tillsammans och hittar på massa skoj under dagarna. Men en sak är vi noga med, ”gå ut och ha kul med dina vänner”. Kevin brukar göra massa saker utan mig och med hans vänner, dem reser, hänger, dricker, jaa allt. Jag umgås med mina vänner väldigt ofta och gör allt möjligt. Jag skulle tröttna på Kevin så himla mycket om han skulle tro att han skulle Stänga in mig… Och jag skulle aldrig kunna göra så mot honom. Han har ett eget liv som han ska få uppleva allt i, han har valt att leva med mig och det gör mig så jäkla glad, men bara för det så betyder det inte att jag ska vara med överallt.

  10676282_10204571541356079_3780077352062627780_n

 • Håll spänningen vid liv- Det är så himla vanligt att man hamnar i ett vardagsmönster och saker och ting är inte så spännande i förhållandet längre. Sexet är desamma, middagen är den samma, upp-jobba-sova, helgen gör vi samma saker. Jaa ni fattar, allt är bara en tråkig cirkel. Det är faktiskt inte svårt att bryta den cirkeln, sen behöver man inte göra det varje dag, men ibland. Tänk själv, det finns massa saker att göra för att bli nykära igen. Igår låg jag och Kevin och sjöng barnvisor tillsammans innan vi skulle sova, det roliga var bara att Kevin sjöng fel i ALLT! Det, tex, fick mig att bli nykär, jag såg en sida av Kevin som jag inte ser varje dag, ska jag vara ärlig så har vi nog aldrig sjungit barnvisor tillsammans i sängen förut.
  Det kan vara att jag har lagt ut kuddar och filtar på golvet och lagat mat för att vi ska ha en picknick i lägenheten. Eller så kan det bara vara att du gör något annorlunda i sängen, så att ni inte har samma, vanliga sex. Vad vet jag, alla hittar sitt sätt att bryta vardags rutinerna och därmed får tillbaka glöden i förhållandet.
 • SLÄPP DITT EGO- Det är något som jag har lärt mig så senare tid. Alltid när man bråkar eller hamnar i en situation så hamnar man i ett slags ego-tänkande. Inte det vanliga ego att man inte delar med sig av sin kaka, det här är ett omedvetet ego. TEx, Jag och Kevin hade bråkat om att vi inte hade det precis så som vi ville i vårt förhållande. Jag ville att han skulle visa mer känslor och han ville att jag skulle bli lite mer ordningsam. Då sa Kevin till mig att jag skulle ta hand om disken, det första jag sa var ”men du har ju inte heller tagit hand om disken plus att du inte har börjat visa mig mer känslor, så varför ska jag börja och göra det du vill”. Jaa ni fattar, as töntigt att bråka om men vi alla vet att det är så lätt hänt. Men det jag ville komma till var att jag hade ett omedvetet ego där. Jag sa att han inte heller hade diskat, eller ändrat på det jag ville att han skulle, vilket stämmer, men om vi skulle hålla på så så skulle vi aldrig komma någon stans, vi skulle gå runt och vänta på att den andra ändrar sig. Jag släppte mitt omedvetna ego och diskade upp, någon måste ju börja. Efter det så har jag tänkt mycket på varför jag reagerar så och det är för att i många situationer så har jag varit missnöjd men väntat på att han ska förändra något, men sanningen är att mitt ego har tagit över, för att jag har ju faktiskt inte heller gjort något, men ändå så väntade jag på han. Nu har jag slutat vänta på att han ska göra allt och lagt mitt ego åt sidan och börjat göra allt först. jag lägger bort egot och gör en förändring. Jag hoppas att ni förstod vad jag menade, för det är riktigt svårt att förklara.
 • BestFriends- Kevin är min bästavän. Jag älskar att vara i Kevins sällskap. Kevin vet ALLT om mig. Kevin är den som känner mig bäst på denna planet. Jag berättar allt för Kevin. Men framför allt så är Kevin den första jag ringer när något har hänt, både något bra och dåligt, han är den första jag vill dela det med. Kevin är den människan som jag skrattar, gråter och delar allt med. Jag tycker att det är den viktigaste punkten av dem alla. Det är viktigt att du har kul med din partner, det är viktigt att man kan umgås som bästa vänner!

Jag älskar verkligen Kevin, jag tror nog aldrig att någon kommer förstå hur jag känner för honom, jag tror inte ens att han själv vet det. Jag har så mycket tillit och känslor för den killen så jag vet inte ens vart jag ska ta vägen, eller förklara det. Nu efter snart 2 år tillsammans så är jag fortfarande lika kär som jag var förut, om inte mer. Vårt förhållande blir bara bättre och bättre för varje dag.

Jag hoppas att ni har fått svar på er frågor om hur vi gör för att hålla ihop. Har ni några fler frågor så är det bara att kommentera.

 


Annons

Kommentarer


 1. Erica 1 oktober, 2015 on 23:05 Svara

  Tack Ellinor för att du förklarade hur erat förhållande fungerar! Tror att det är mer än jag som har velat höra lite mer om dig och er. Kan du inte berätta lite om hur det går med modellandet? Puss fina du♡

 2. Linda 2 oktober, 2015 on 12:44 Svara

  Kloka råd. Tror du har helt rätt i allt du skriver. Jag tror av hela mitt hjärta att ni kommer att hålla ihop hela livet, just pga att ni tar tag i eventuella problem och konflikter istället för att köra på tills det är försent att reparera. Fint att se.:) Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna