VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Jag kan inte förstå vad som precis hände

P1010368 P1010369 P1010372

Skor//  Modeskorna (köpte dem via instagram! Såååå cooolt, ni måste gå in och kolla @modeskorna)

Hejsan alla fina läsare!
När vi kom hem idag så fick vi ett paket till lägenheten. I paketet fanns det produkter från mabylline samt lite papper. Pappret var inte ett vanligt papper, för det var biljetter till flera visninger på Fashion Week, och inte vilka biljetter som helst, utan det var backstage biljetter. JAG TROR ATT JAG DÖR AV GLÄDJE! Vi kommer att befinna oss bakom scenen tillsammans med Sofie Farman och intervjua modeller och designer. NEEEE fy vad jag är glad! JAG ÄLSKAR NYC! 😀

LYCKA OCH KRAMAR, ELLINOR


Annons

Kommentarer


 1. Filippa 7 september, 2014 on 08:38 Svara

  Woow, nää va avis jag är! Du kommer ha såååå kul (de vet jag!) jag önska jag kunde få den möjligheten. Men jag är så glad att du fick biljetterna, för det är du värd! ❤️ All min kärlek till dig ❤️

 2. Aaron 7 september, 2014 on 09:25 Svara

  Cool! I imagine the behind the scenes access will provide an interesting and valuable insider perspective of the show, and also a cornucopia of advantageous networking opportunities in the fashion scene.

  • Kaylie 20 mars, 2015 on 08:24 Svara

   Deep thinking – adds a new diimosenn to it all.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna