VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Frisören

image

Idag bokade jag tid hos min vän för att klippa mitt hår. Men det blev inte riktigt som jag ville..
Min tanke var att ha kvar löshåret men att klippa det en bra bit. Men när sabrin kollade igenom håret så var löshåret i så dåligt skick så jag är tvungen att ta ut det och klippa en snygg frisyr med mitt valiga hår.
Så nu fick jag med mig ett medel för att ta ut löshåret,  så ikväll kommer det att bli många utbrott från min sida. Det krävs mycket tålamod att ta ut det här och det tålamodet har inte jag. Så det kommer att bli intressant.  Jag bokade en ny tid imorgon så det är bäst att jag får ut det ikväll.

Senare ska jag och Kevin på bio premiär, jag kommer inte ihåg vad filmen hette, men det blir nog spännande :)

Kärlek, Ellinor


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna