VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Dags att göra något åt mitt fågelbo…

Höstvinter-144-980x721

 

Nu kom jag nyss hem efter en lunch och fika med fina Emma, vi pratade massa och planerar lite in för höstens projekt. Härlig tjej det där, vi lixom klickar väldigt bra, rolig är hon också, haha.

Efter det mötte vi upp Kevin och gick på en förhandsvisning av en ny serie (murder in the first) . Helt okej, serien var spännande men jag gillar inte när det slutar med ett riktigt spännande slut och man skulle kunna göra allt för att få se mer, man blir nästan lite desperat, jag kan fortfarande inte släppa det…

Nu är det dax för mig att göra det som jag har skjutit upp ett tag nu, nämligen ta ut mitt löshår. Jag har fått medel och allt, men jag ser inte fram emot den kommande timmen… Det kommer att bli många pauser för lite utbrott.. Jag har inte tålamod för sånt här. Det är bara att göra det för att min frisör kompis gjorde klart för mig att mitt hår ska vara helt normalt imorgon, annars klipper hon mig inte. Jag vill inte komma till NYC och se ut som om jag har ett fågelbo på huvudet…

Love, Ellinor


Annons

Kommentarer


  1. Sofia 3 september, 2014 on 12:06 Svara

    Du är GALET snygg i ditt kortare hår a la Top Model.

    Mer personlighet, mer feminin, mer utstrålning!

    Avis! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna