VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Framtidsångest x100

10300244_10203576183032743_3991141958902060713_n

 

Kjol: Zara // Tröja: Black Book//

Jag är så rädd att misslyckas i mitt liv och inte nå dit jag vill. Jag vet inte varför jag är så rädd för det, eller det är klart att ingen vill misslyckas, men jag har så otroligt höga krav på mig själv, och jag förväntar mig alltid så mycket. Jag nöjer mig aldrig med det jag åstadkommer, jag vill alltid åstadkomma mer. Det är också en bra egenskap då jag alltid kommer framåt, men det kräver så mycket från mig. Och om något går emot mig så blir jag så himla nere. Jag vill göra alla vänner och familj runt mig stolta, jag är livrädd för att de inte ska vara det. Jag vet att alla i min omgivning redan är stolta, men som sagt, jag nöjer mig inte med det.

Ibland känner jag bara för att ge upp och bara söka ett ”vanligt” jobb, men det skrämmer mig så mycket. Jag har ingen utbildning eller Gymnasie betyg, så vart ska jag börja söka? Neee jag vill inte ha ett ” vanligt jobb”. Jag ska fortsätta kämpa för det jag vill uppnå, och aldrig känna att det inte går, för allt går bara man vill.

Just nu har jag insett att just turkiet inte är vad jag vill. Men jag är glad att jag provade det, för annars hade jag inte vetat det. Plus att jag har lärt mig så mycket här och fått nya vänner och erfarenheter och det är värt mycket. En vacker dag kanske jag kommer tillbaka hit, men just nu känner jag inte för att vara här.

Love, Ellinor


Annons

Kommentarer


  1. Moa 26 augusti, 2014 on 22:44 Svara

    Har du inte gått på gymnasiet? 😮
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna