VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

JOBBJOBBJOBBB

ghjgkjlo hbhkjik khjkhlyes

Idag ska jag göra min första omslagsplåtning!

Jag kommer vara på omslaget av en av de stora magasinera i Turkiet, Jag kommer även få ett uppslag med intervju i tidningen. Jag är faktiskt lite nervös, jag hoppas att kunden kan prata engelska, haha.
Sedan den 27 innan jag åker har jag en fashion plåtning, också riktigt kul!


Annons

Kommentarer


  1. Sara 23 augusti, 2014 on 11:45 Svara

    http://www.skrivunder.com/signatures/lat_amir_och_hans_familj_stanna/. Skriv under,sprid ! Det är min bästa kompis ! Snäll hjälp mig

  2. moa 23 augusti, 2014 on 14:31 Svara

    Hej Ellionor, jag vet inte hur ofta du är hemma i Sverige eller hur upptagen du är, men jag skulle jätte gärna fota dig. Givetvis gratis för både dig och mig och bilder till oss båda. Skulle vilja skapa en portfolio och skulle behöva någon att fota, du är så talangfull och undrar om du kanske skulle vara intresserad?

    Kram! hör av dig :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna