VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Jag flyttar imorgon!

Fixed10544371_10203749526926232_6859358836640106755_n

 

fotograf: Lisa Höök
Igår var en extremt jobbig dag då jag och agenturen inte var helt överens. Om vad behöver vi inte ta upp då det är komplicerat. Men det gjorde iaf att jag inte vill bo i den här lägenheten tills torsdag då mitt flyg går hem. Jag har ett jobb på Onsdag som är väldigt viktigt och bra så jag måste stanna i Istanbul tills dess.

Planen här nu är att jag kommer sova inatt  sedan på söndag så flyttar jag in i en egen lägenhet här i Istanbul tillsammans med min vän Bianca. Det känns
helt okej, tidigare var jag inte alls glad, men det har gått över nu.

Jag ser hela grejen som en upplevelse och jag har lärt mig mycket på den här resan även om det inte blev precis så som jag hade hoppats på och planerat. Men ibland får man helt enkelt planera om och vara öppen för andra allternativ. Jag ångrar inte för fem öre att jag åkte hit, och det är inte helt omöjligt att jag kommer tillbaka. Jag kommer aldrig att åka tillbaka till samma agentur, men kanske på semester eller så.

Love, Ellinor


Annons

Kommentarer


 1. claudia 23 augusti, 2014 on 16:43 Svara

  Som jag sa tidigare, tumma aldrig på dina villkor. Det är bra att du säger ifrån när det inte känns rätt för dig, för det som känns fel för dig är viktigt att lyssna på.
  Det finns så många människor som inte lyssnar på sig själva och går med på en massa saker som andra vill att dem ska göra.
  Det är en tuff bransch och det var säkert superbra att du åkte dit och fick se en annan del av jobbet och träna dig på att säga ifrån ordentligt.
  Du är så himla bra och det kommer bli jättebra för dig eftersom du inte ger upp drömmen, du ändrar bara strategi och det får man lov att göra.

  Du är helt enkelt en erfarenhet rikare ur många avseenden. Du var ifrån din familj, pojkvän och vänner oh fixade det, du bodde trångt= fick lära dig att verkligen dela och visa hänsyn till andra ännu mer än vanligt, öva dig på att stå på dig + att du fick känna på ännu mer hur det är att jaga runt på castingar och variera dina modeposer och ha kontakt med olika labels (att dem var för muslimska kvinnor spelar kanske egentligen inte så stor roll i övande avseendet).
  Plocka med det positiva från den här resan till Turkiet och njut av att du inte längre måste dela badrum med så många andra tjejer :)

  Kram!

 2. Nam 24 augusti, 2014 on 03:32 Svara

  Vackra du. Du borde på något sätt få fram hur agenturen behandlat dig. Kanske inte nu, men om ett tag. Tänk så många tjejer, unga dessutom, som kanske inte vågar säga Stopp.
  Kram till dig fina E. Du är så vacker och även med ett HJÄRTA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna