VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Flower-Power

fixedagsdgeargdsvbaer fixedezrfet fixedi86k7gp fixredgasdgadvfIdag är det en ny dag och jag har vaknat upp på bra humör i förhoppning av att det kommer bli en bra dag.
Jag tror att om man vaknar med inställningen att dagen kommer bli piss så är det precis vad den kommer bli, men om du vaknar med en inställning av att dagen kommer bli bra så kommer det också att bli det! Eller vad tror ni?
Jag tänkte att jag skulle avslöja för er att jag kommer åka hem från Turkiet tidigare än planerat. Pga att jag saknar kevin och andra jobb dök upp. Så jag kommer hem nästa vecka 😀
Sedan är jag i Sverige 1 vecka och efter det så åker jag till NYC! 😀 😀 😀 😀

Love, Ellinor


Annons

Kommentarer


 1. Therese 21 augusti, 2014 on 13:01 Svara

  Det är så kul att se hur du utvecklas och följa din resa mot toppen! Jag tyckte att du var riktigt bra redan när du var med i Top Model men nu är du om möjligt ännu bättre. Bara älskar din look och det syns att du börjar bli säkrare i ditt jobb som modell.
  Keep up the good job!
  Kommer du förbi Göteborg någon gång hade det varit otroligt kul att träffa dig!
  Kram

 2. Louise 3 september, 2014 on 23:26 Svara

  Ellinor, Du är en förbild för mig, jag lider också av din sjukdom som du berättade i Top Model. :)
  Jag läser din blogg, du är så duktig på att fotas framför kameran. :)

  P.S Din klänning är så vacker! Vart har du köp denna klänningen? :)

  Kram Louise :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna