VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

WORK FOR TURKISH WEbBSHOP

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Idag jobbade jag för en tukisk online shop. SHiiit vad jobbigt och varmt det var. Vi började kl 8 och slutade vid 6, vi hade så många kläder att fota i, det kändes som om det aldrig skulle ta slut. När jag hade slutat så fick jag och Jovana vänta på att våran driver skulle komma i 2 timmar…. Så jäkla irriterande..
Jaja nu är jag hemma så det finns inget att vara arg över längre 😀 hehe
Sedan har jag fått massa roliga nyheter om framtiden. Det har blivit lite nya planer, så jag kommer hem till Sverige i slutet på nästa vecka! 😀 😀

Love, Ellinor

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna