VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Turkisk marknad

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCÄr man i turkiet så måsta man besöka en turkisk marknad. Det finn så mycket speciell mat där som jag aldrig sätt förut. Det var dock otroligt jobbigt mycket folk överallt. Man fick lixom knuffas för att komma fram. Men utöver det så var det toppen!
Nu ska jag lägga mig ner i sängen ett tag för att jag är helt slut. Sedan ska jag ner och träna i vårat fina gym 😀

Love, Ellinor

 


Annons

Kommentarer


  1. Jennifer Näsman 18 augusti, 2014 on 17:36 Svara

    Hej Ellinor!! Super fin blogg, jag har nyss startat upp en ny blogg. Fick hat förut på min förra blogg, i skolan. Skulle vara kul om du kikade in och lämnade en liten kommentar efter dig vad du tycktes om min nya blogg. PS följer din blogg dagligen super bra!!

  2. Aaron 19 augusti, 2014 on 09:19 Svara

    They got a little bit of everything there, the dolls in the white dresses are cute.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna