VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Han är min största dröm

fixed1 fixed10553321_10203749527246240_2348895465518526815_n Fixed10568863_10203749531566348_6996964695789407804_nFotograf: Lisa Höök  / Topp: Delira, Gran Canaria / Kjol: H&M / Smycken: Indiska

Är det möjligt att jag har fått en ny dröm? eller man kan ha två samtidigt?
Är man helt säker på att man vill något i sitt liv så borde man gå all in, är man säker så är man. En sak som jag är säker på är att jag vill leva mitt liv tillsammans med en kille som får mig att känna saker som jag inte trodde var möjligt att känna. Jag känner så mycket mer för livet när jag är med honom, han får mig att se saker på ett helt annat sätt. Jag uppskattar min vardag mycket mer när jag får vara med honom. Han är en helt underbar person och min dröm är att få känna det här varje dag i resten av mitt liv.
Jag vill verkligen ha allt med den här killen, jag vill leva mitt liv med honom, för just nu så kan jag inte se ett liv utan honom. Att vara borta från honom så här länge är riktigt tufft. Den här gången kommer jag att klara av det, men jag kommer inte klara av att åka ifrån honom så här igen. Men att bli en modell är ändå en dröm som jag har, jag har alltid sett min framtid som modell. För att kunna försörja sig som modell så måste man åka iväg på många långa resor och just nu är det inte så jag vill att min framtid ska se ut. Jag vill vara med honom, men jag vill samtidigt bli modell. Jag tror att kärlek övervinner allt och jag kommer aldrig vilja vara ifrån min kärlek så länge igen. Han får helt enkelt åka med 😉

Love, Ellinor

 


Annons

Kommentarer


 1. Caroline 15 augusti, 2014 on 10:03 Svara

  Du är så vacker och klok Ellinor! :) <3

 2. Johan 15 augusti, 2014 on 10:15 Svara

  Bra bilder.

 3. Emilia 15 augusti, 2014 on 12:39 Svara

  Hej Ellinor! Jag tycker du är jättefin, och jag tycker det är så jäkla bra att du har följt din dröm oavsett vad!!<3 Jag ser upp till dig:) PS: Det skulle inte heller skada om du ville så gärna följa mig på instagram heter: Berkes99<3<3 /Emilia

 4. Mandy 15 augusti, 2014 on 20:02 Svara

  Du är ännu rätt så ung och ditt förhållande med K. har varat i några månader, inte i flera år.
  Ni började med att träffas hela tiden iom utlandsvistelse och TV programmet, så då vande du dig vid att se K. dagligen.
  Annars i ett nytt förhållande kanske man inte har möjlighet att umgås så intensivt som ni har gjort, både i SA, Spanien och hemma.

  Ni har båda just nu valt karriärer inom modellbranschen. K. kanske med lite mer bredd inom jobb med tanke på Fitness instructor, MAN engagemang etc.
  Du skriver att du vill att K. skall åka med varje gång du skall utomlands på jobb i fortsättningen. Hmmmm?
  Kan ju vara käckt att önska det, men är det en realistisk tanke och genomförbart med tanke på att du ju skall jobba och fara hit och dit under en och samma resa. Boendet kanske inte är planerat för dig + din kille utan med annan tjej modell etc.?

  K. har ju också sin modellkarriär som kanske gör att han måste resa till olika länder på promotions och modelljobb. Vad gör du då? Skall du hänga med honom på varje utlandsjobb? Tror du att det funkar med agenturernas planer för K:s resor, boende etc.?

  Utan att veta, så börjar man som läsare fundera på om du är så där helt bekväm med att K. nu befinner sig på resa till platser med mycket ungdomar, partyn, festande typ Mykonos och Ibiza och ett mellanstopp i BCN. Speciellt med tanke på ditt tidigare inlägg där du lät nästan lite desperat för att du inte ”fick tag på K. ” som du själv skrev.

  Eftersom du hade en dröm om att bli modell och kommit en bit på väg på kort tid, så kanske det kan vara intressant att satsa stenhårt på karriären under en period bara för att se hur långt du kan gå? Blir man framgångsrik och gör sig ett känt namn, så blir antar jag arbetsförhållanden och villkor bättre och även gagerna. Med pengar kommer frihet att göra mycket som man kanske inte kan göra annars. Tjänar man stora pengar, ja då är det bara att gratulera. Då har man plötsligt väldigt mycket inom räckhåll. Gäller bara att förvalta inkomsterna väl så att de används till något varaktigt.
  Många tjejer skulle nog ge väldigt mycket för att vara där du står idag med tanke på att du är ”ny inom branschen”.

  Om inte, åk hem och börja jobba med whatever och glöm bort dina modelldrömmar. Risken finns ju i så fall att du då och då i livet kommer att ångra dig, och fråga dig hur livet hade utvecklats om du hade satsat på din modellkarriär….

  • ellinorbjurstrom 15 augusti, 2014 on 20:15 Svara

   Hejsan Mandy!
   Jag uppskattar verkligen att du har lagt ner din tid och kommenterat mitt inlägg.

   Det med att Kevin ska åka med hela tiden förstår väll jag också att det inte funkar, det var mer på skoj.

   Jag är inte alls det minsta lilla obekväm med att Kevin är iväg och festar med sina kompisar. Jag liter på honom så ser ingen anledning att vara obekväm. Självklart är det jobbigt att vara ifrån varandra och det skulle vara det som som gör mig obekväm. Men om han tycker att det är kul och det gör honom glad så gör det även mig glad.

   Angående mitt inlägg i kevins logg så skulle jag inte kalla det desperat. Jag kallar det att vara riktigt kär, vilket jag verkligen är. Och jag kände för att skriva i hans logg att jag saknar honom otroligt mycket så jag gjorde det. Inget mer än det.

   Jag kommer inte ge upp mitt modellande men jag kommer anpassa det efter vårt förhållande. Jag vet att jag är ung och i vissas ögon kanske lite dum som offrar så mycket för min kärlek, men för mig är det värt det. Jag känner just nu att jag vill leva med kevin och satsa på vårt förhållande.

   Jag har kommit långt på vägen dit jag vill nå, men ju mer jag jobbar så inser jag att det är tufft och jobbigt. Jag älskar att vara framför kameran men jag gillar inte att vara iväg från mina nära och kära. Vill man bli modell så måste man som du säger resa en hel del och vara borta från de man bryr sig om. Jag kommer inte ge upp min dröm jag kommer bara anpassa den lite efter hur mitt liv se ut just nu.

   Jag hoppas att du förstår vad jag menar och åter igen, Tack för att du tog din tid.
   Kram Ellinor :)

 5. Mandy 16 augusti, 2014 on 10:39 Svara

  En kille i min stad är gift. Pga familjen vill han inte ta långa utlandsjobb. Vid sidan av sina högskolestudier, hamnade han i modellbranschen. Nu är han reklammodell för sport och herrkläder. Bilderna ser man i tidningar och på billboards. Hans gager har stigit efter hand från det han började. Han plåtar mest i Stockholm och Göteborg. Tar dock bara jobb då och då, inte alls så mycket som han skulle ha kunnat. Till saken hör att han bor i en mindre stad där jobben ju inte finns. Bara ibland accepterar han att åka utomlands några få dagar åt gången för reklamplåtningar, oftast Italien. Det funkar alltså att ha modelljobb, utan att åka jorden runt eller vara borta långa perioder.

  Du blir väldigt fin på foton och gör fina poser. Header fotot här i bloggen som man känner igen från Sydafrika är extremt bra. Verkligen helt perfekt i mina ögon. Och väldigt kommersiellt. Hoppas det fotot finns med när du visar upp dina bilder på castings. Lycka till i Istanbul. Tror det kommer att gå kanonbra för dig och att du kommer att få flera jobb i Istanbul. Utan att känna till branschen, tycker jag du har en speciell look och just det tror jag kommer att vara ”säljande” och ge dig bra jobb.

  Vill du kolla in en blogg bara för att ”chilla” lite efter långa dagar fulla av castings, så hamnade jag av en händelse på en blogg skriven av en svensk tjej som åkt till Brasilien på ett år för att plugga. Hon har åkt via en agentur, andra studenter bor i samma stad, de bor hos värdfamiljer. Känner inte tjejen och har ingen koppling till henne.
  Då jag bott runtom i världen och älskar att resa och framför allt bo utomlands, tycker jag det är lite extra kul att kolla in ”utlandsbloggar”.
  http://elisebrazil.forme.se/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna